Wie is Van der Steen?

Wouwse Plantage

In het prachtige West-Brabantse Wouwse Plantage is de familie Van der Steen sinds1995 werkzaam. Met uiterste precisie is gekozen voor Wouwse Plantage. Klimatologisch de beste plek en de voedingsbodem heeft de perfecte samenstelling voor de te telen gewassen. Met dit duidelijke plan zakte de familie af naar het Zuiden.

Bloembollen komen uit Hillegom, zoals Goudse kaas uit Gouda en vlaaien uit Limburg. Wat alleen niet veel mensen weten, is dat het proces voordat een bloembol een bloembol is gebeurt onder andere in Wouwse Plantage. Ditzelfde gebeurt met eerstejaars plantuien. Nadat ze hier uit de grond komen, gaan ze terug naar onze klant die er een volwaardige ui van teelt. Onze klant wil de mooiste ui. Daarom vertrouwt hij de beginfase aan ons toe.

1014917_232734306910973_542810493_o (copy)

A-kwaliteit

De zorgvuldig gekozen locatie maakt dat wij in staat zijn om optimaal gebruik te maken van de fantastische West-Brabantse voedingsbodem. Nature provides, we deliver.

Daarnaast is een secuur afgewogen vruchtwisselings-programma ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Door voor ieder gewas te bepalen wat de ideale voorvrucht is, zorgen wij niet alleen goed voor uw product, maar kunnen wij ook het bodemleven optimaal houden.

Uniek bij Van der Steen is dat u als één van de eersten uw eindproduct weer terug heeft. Door onze gunstige ligging zijn wij in de mogelijkheid om vroeg te rooien. Ook ons moderne machinepark heeft hierin een belangrijk aandeel. U bent verzekerd dat uw product bij ons onder de beste condities wordt geteeld.

Iedere dag werken wij met een enorme passie, liefde en oog voor detail om het beste resultaat te behalen. Een belangrijke factor zijn onze goed opgeleide en gemotiveerde collega's. Dankzij hun en onze jarenlange ervaring durven wij, met enige bescheidenheid, te zeggen dat wij voor kwaliteit staan.
Wij ontzorgen u als klant en leveren u een hoogwaardig product.